EVENT/ FIRMAUNDERHOLDNING

EVENT / FIRMAUNDERHOLDNING

Forestillingene kan gjerne kombineres med kurs i kommunikasjon eller fortelling for få eller flere kolleger/ grupper.
Grupper på ca. 4–30 er ideelt for denne typen jobbing.

Kan vi ta det på epost?

Kan vi ta det på epost er et performance-foredrag av og med Tormod Fuglestad. En ærlig, humoristisk og sannferdig forestilling om epostkommunikasjon, hvor det kan gå galt og hva vi skal gjøre når vi har falt i epost-malstrømmen.

Kriminelt morsom oppvekst

Tormod F deler minner fra en oppvekst på bygda, der rusmidler, kriminalitet, frisluppen sex og opprør mot autoriteter var hverdagen. 

 

Med andre ord: en helt normal norsk oppvekst. Full av fandenivoldskhet, frihet og full fart i alle filer.

Kjærlighetskvelden

Hva er en kjærlighetshistorie egentlig? Hvem handler den om? Er det mulig å finne kjærligheten, og hvor er den? ”All around”, liksom? 


Denne fortellerforestillingen handler om mennesker som vasser i kjærlighet, men det gjør det ikke lettere å ta tak i den. 

Din egen fortelling

Har du lyst på en kveld som bare handler om deg og dine?

La meg lage en fortelling som tar opp kjerneverdier, møtepunkter, kjærlighet og problemer akkurat dere opplever, og spille den på et treff, en samling med kunder og dere eller som start på et seminar. 

Det skulle jeg ikke ha sagt

Er det mulig å blande kjærlighet, kommunikasjon og sex?

Denne fortellingen tar opp egne og andres komplikasjoner rundt tydelig og utydelig kommunikasjon i sexlivet. En forestilling som kaller på smil og latter, like mye som en erkjennelse av at Tormod har hatt mye å lære på mange plan.