FORESTILLINGER

FORESTILLINGER

 Forestillingene kan kjøres for seg selv, som ren underholdning, eller i kombinasjon med kurs i kommunikasjon eller fortelling. Grupper fra 4 – 30 er ideelt for denne typen jobbing. Se også event/kurs.

Kan vi ta det på epost?

Hvorfor svarer ikke folk på epost når jeg trenger det?
Hvorfor blir de så sinte i fellespost-trådene?
Hvorfor leser ingen referatene, planene eller innkallingene jeg lager?
Hvordan skal jeg finne frem i innboksen min?
Hvorfor er det ingen som kliner på kopirommet?
Hvordan skal vi kommunisere uten å drukne i epost?

 

«Kan vi ta det på epost» er et performance-foredrag av og med Tormod Fuglestad. En ærlig, humoristisk og sannferdig forestilling om epostkommunikasjon, hvor det kan gå galt og hva vi skal gjøre når vi har falt i epost-malstrømmen.

Det skulle jeg ikke ha sagt

En forestilling om sex og kommunikasjon, der Fuglestad tar utgangspunkt i at her må man finne ut av ting selv. 

 

Helt fra barnsben til voksen er det bare å prøve seg fram i hvordan man tar kontakt med andre, hva er det lov å si, hva skal man sende bilder av og hva er det sex handler om egentlig? Forplantning? Nei, i alle fall ikke det.


Forestillingen hadde premiere sommeren 2019 og blir nå til to versjoner: En for DKS ungdom og vgs, og en for voksne – nypremiere i løpet av 2020.

Det innerste lyset

En fortellerkonsert av Tormod Fuglestad og Kristin Bolstad. Historien går rundt Johannes av Korsets liv og filosofi.


Gjennom et hardt liv med kamp, fangenskap og tortur finner han en vei inn i sitt eget mørke for til slutt å finne en kjerne av lys. Johannes har gjennom kjærligheten beskrevet en måte å nærme seg Gud og det universelle som understreker skapelsen og de skaptes enhet. Mindfullness på katolsk mystisk 1500-tall.


Forestillingen er spilt stort sett i middelalderkirker, på Nesodden, i Oslo og flere steder på vestlandet.

BREVET

En figurforestilling, satt opp i Halden 2016. Non-verbalt teater med lyd fra DJ/musiker og lydmikser på scenen.

 

Birger bor sammen med Larvefaen, et fantasimonster som spiser drømmene hans. Men en drøm er for vond å miste, og Birger må ta opp kampen.

 

Vi spilte en uke i Black Box, Halden for nesten fulle hus hver dag med barnehager, familier og flyktninger.

EN HELVETES FORESTILLING

Hvor havner du når du dør? En forestiling om mennesker som havner steder de ikke hadde forutsett. En mosaikk av levd liv, eget og andres, eventyr og fantasi. Helter, skurker, tilgivelse og kjærlighet.

”Hvis jeg må velge å leve et liv for å ende opp i en himmel der alle bare har rett, og alle har glemt alt de har gjort, så drar jeg heller ned. Til mennesker som trenger hjelp, som lever harde liv, gjør sitt beste og risikerer å miste alt. ”