KAN vi ta det på epost?

Kan vi ta det på epost?

En performance-foredrag av og med Tormod Fuglestad.

Kan vi ta det på epost er en ærlig, humoristisk og sannferdig

forestilling om epostkommunikasjon, hvor det kan gå galt og hva vi skal gjøre når vi har falt i epost-malstrømmen.

 

Du vet det jo selv. Noen ganger fungerer epost helt glimrende, men andre ganger. Kanskje de fleste gangene. Så fungerer det ikke i det hele tatt, eller eskalerer situasjoner til steder du aldri hadde tenkt det var mulig å gå.

 

Dette foredraget setter lys på noen problemer som blir mer og mer vanlige, og har noen forslag til løsninger du kanskje vil synes er for gode til å være sanne.

 

Helt enkelt, lavterskel og kommunikativt.

«Jeg tror mennesker flest blir inspirerte og glade av å føle seg sett og verdsatt. Dette foredraget er til alle dem som har opplevd en vanskelig, morsom eller fortvilet situasjon gjennom digital kommunikasjon.

 

Det er ikke det at alt var bedre før. Men noen ting kan vi kanskje med fordel passe litt bedre på. Hvis all kommunikasjon foregår digitalt kan det hende vi går glipp av noe vesentlig, og vi blir i alle fall ikke bedre venner eller mer sosiale vesener av akkurat det.»

Vi er mennesker, og har behov for mange typer kommunikasjon, mener Fuglestad. Og i en organisasjon der ingen kliner på kopirommet, limer igjen døra til do eller tar med hvetebakst på møtene, der er det mulig at digitaliseringen har overtatt noen arenaer den ikke skal ha.

 

Denne forestillingen har blitt til gjennom egenerfaring og prøvelesninger med erfarne epostbrukere, administratorer, toppledere, offentlige kommunikatorer. 

 

Målgruppen er oss, vi kjenner oss alle igjen i mange av situasjonene, og vet at selv den mest erfarne og beste epostbruker faller i malstrømmen av og til.

Foredraget varer ca 55 min.

 

Det kan fremføres som det er, som del av et fagprogram eller underholdning på dag- eller kveldstid, eller støttes av kommunikasjonskurs eller teambuildingøvelser med dialog og fortelling som utgangspunkt.

 

Tekniske behov: En mikrofon med høyttaler i større rom. Ellers kun et glass vann.

 

For booking, informasjon eller kontakt:

Tormod Fuglestad

tormodfugl@gmail.com

+47 91 38 49 69